Campament d'estiu

Per ingressar a les fitxes dels campaments feu clic a l'enllaç corresponent de la columna de la dreta.

Preus Campament d'estiu 'Alto del León' (San Rafael - Segovia)  FOTOS INSTAL·LACIONS

Socis: 320€

No socis: 370€ (a partir del 3 de juny)

Històric de notícies

3-06-2016

A la finalització de la reunió informativa quedaven encara 10 places del campament per cobrir. Per tal d'inscriure's al campament, pagar la totalitat del seu import, o aportar alguna documentació (autorització, còpia del SIP) ens podreu trobar tots els dissabtes del mes de juny de 17:00h a 18:30h. Durant el mes de juliol, a més dels dissabtes, estarem també els dimecres de 19:00h a 20:30h. Per a qualsevol altra informació podeu telefonar al 696678508.

 

13-05-2016

A partir de hui s'ha obert el termini perquè pugueu reservar la plaça per al campament 'Segovia 2017' amb les següents condicions:

  • La reserva es farà efectiva amb l'abonament de 100€ i només podran reservar plaça en el campament aquells xiquets o xiquetes que siguen socis del Centre Júnior Atalaia. 
  • El preu total del campament per als socis és de 320€   
  • En el moment queden cobertes la totalitat de les places, s'obrirà un llistat d'espera on, per rigorós ordre d'inscripció, es podrà optar a aquelles places que puguen ser rebutjades.          
  • Tant els diners de la reserva com els de la inscripció al campament només es tornaran en cas de que les places s'ocupen totalment i les rebutjades puguen ser adquirides des de la llista d'espera.        
  • En el cas de que s'no s'ocupen totes les places, estes seràn oferides, a partir del dia 3 de juny, dia de la reunió informativa, a qualsevol xiquet o xiqueta, de 8 a 16 anys, que no siga soci/a del Centre Júnior Atalaia.
  • La data límit per al pagament de la totalitat del campament serà el dissabte 15 de juliol.

 

23-04-2017

A l'acampada de pasqua es fa públic el lloc on enguany anirem de campament: San Rafael del Espinar, a la província de Segovia. El Campament Segovia 2017 es durà a terme del dia 1 al 15 d'agost al 'Campamento Alto del León', instalació pública gestionada per la Junta de Castilla y León. Les places són limitades.
 
 
29-08-2016

Fins principis de l'any vinent no hi haurà cap novetat respecte el Campament d'estiu 2017. Des d'esta secció anirem informat-vos de totes les notícies al respecte. Mentrestant, podreu anar visitant els campaments a mesura que vagen apareguent al Llistat de Campaments.