2017 Segovia Bivac III

Bivac III Càmping Valle Enmedio - Àrea recreativa - Campament (12 km)

La darrera jornada va ser la més curta i la més senzilla de totes. No tenia cap tipus de dificultat, així que els vam deixar dormir fins ben entrat el dia: les 8.30, que un poc més i comencem la jornada a migdia. Amb molta calma, ens alcem, desdejunem, desmuntem els tendals i ens fem de nou les motxilles. Fem una de les mítiques batudes del CJA, que és pràcticament una tradició a cada sortida de bivac.

L'inici de la jornada transcorre per una xicoteta senda entre arbustos dels quals perfectament podrien haver eixit uns mini velociraptors, cérvols o papallones. Una zona digna d'una nit màgica de campament. Més endavant ens unim a una pista forestal vorejant el càmping, per on anirà la major part del camí i que ens durà a l'eixida de la vall muntanyosa on es troba el càmping. Una vegada arribats al serral, davallarem per una depressió a la vorera d'un riu (sec) envoltats per arbres i vegetació que ens protegeixen del sol fins arribar novament a una pista forestal, que ens conduirà a l'àrea recreativa on dinarem.

Ben prompte arribem al lloc de dinar, així que ens descalcem, despleguem les estoretes i dinem tranquil·lament, rodejats d'un bosc d'immensos pins, vegetació digna de qualsevol pel·lícula, ombra i unes pedres gegants que inciten desafiadores a pujar i contemplar tota la zona amb vista d'àguila. A les 17.00 reprenem la marxa cap al campament amb renovades energies i més sabent que el destí és a una hora de camí. L'alegria d'arribar i finalitzar per fi el bivac pot més que el cansament i les bambolles. Així doncs, en poc menys d'una hora, arribem amb crits de goig al campament. Els tres dies de bivac ja s'han acabat. Però no tanta alegria, el bivac no se'n va enlloc i  l'any que ve, tornarà!!!

Recorregut de la jornada: 12 km.

 

Galeries: 
2017 Segovia Bivac III
Tipus Bivac: 
Majors
Titol visible web: 
Jornda III: Càmping Valle Enmedio - Àrea recreativa - Campament
Ordre: 
3