Campament Zamora 2022

Per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys
29/05/2022

Hola família! Per fi tornem de campament! Enguany només seran 11 dies, però després de tant de temps d'inactivitat convé agafar-nos les coses en calma :)

Recordarem com es feia un campament? Si vos abellix comprovar-ho, ja sabeu el que heu de fer: apuntar-vos ja, el més aviat possible. Ací vos deixem tota la informació detallada, i si teniu qualsevol dubte podeu telefonar al 696 67 85 08 o enviar-nos un correu a atalaia@centrejunioratalaia.org. Afanyeu-vos, que només hi ha 50 places :)

Campament d'estiu 'San Pedro de las Herrerías' (Mahide - Zamora)

Per a xiquets i xiquetes de 8 a 16 anys

Dates: del 5 al 15 d'agost de 2022

Preu: 300€ 

Reserva plaça->100€

1- RESERVA DE LA PLAÇA I PAGAMENT DEL CAMPAMENT

En primer lloc haureu de fer un ingrés o transferència de mínim 100 euros per tal de reservar la plaça al campament. Açò es fa amb la intenció de que pugueu fraccionar el pagament, però si ho desitgeu, també podeu pagar-ho complet en un sol ingrés o transferència. El pagament es farà en el següent compte de Caixa Ontinyent

IBAN- ES47 2045 6017 1130 0008 1793

Al remitent o al concepte de la transferència/ingrés haureu d'indicar el nom i cognoms del xiquet o xiqueta assistent al campament.

La totalitat del campament haurà d'estar pagada abans del dia 9 de juliol.

En el moment estiguen totes les places del campament reservades, es publicarà pels canals habituals (Web, Instagram i Telegram) i s'obrirà la LLISTA D'ESPERA. En el cas de que algun (o alguns) dels participants ja inscrits renunciara a la seua plaça, esta seria oferida als integrants de la llista d'espera per rigorós ordre d'inscripció. Per a inscriure's en la llista d'espera podeu enviar un mail a atalaia@centrejunioratalaia.org o telefonar al 696678508.

Tant els diners de la reserva com els de la inscripció al campament només es tornaran en cas de que la plaça rebutjada siga adquirida des de la llista d'espera.  

 

2- INSCRIPCIÓ AL CAMPAMENT

Una vegada hageu fet el pagament de la reserva, haureu d'emplenar amb les vostes dades i enviar el següent formulari  --> Formulari d'inscripció al campament

 

3- ENVIAMENT DE LA CÒPIA DE LA TARGETA SANITÀRIA (SIP)

Tots els participants dell campament 'Zamora 2020' haureu d'enviar-nos per correu a atalaia@centrejunioratalaia.org una còpia escanejada (per davant i per darrere, en format pdf o jpeg) de la vostra targeta sanitària on es veja clarament el nom del xiquet o xiqueta i el núm. d'afiliació a la Seguretat Social.

Si no teniu possibilitat de escanejar el document, podeu enviar-nos al correu indicat una foto de la targeta (2 fotos: 1 per davant i 1 per darrere) intentant que la càmera estiga el més perpendicular possible a la mateixa i sempre millor amb llum natural i sense flash. Veieu els exemples:

CORRECTE
INCORRECTE

 

4- REUNIÓ INFORMATIVA I ENTREGA DE L'AUTORITZACIÓ

El pròxim dissabte dia 11 de juny a les 18:00h a la Casa de la Joventut de Xàtiva (C/Montcada, 14) es realitzarà una reunió informativa per a pares i mares on, a més de donar-vos més detalls sobre el desenvolupament del campament, haureu de signar i entregar-nos l'autorització al campament (també podeu imprimir-la i dur-la ja signada si feu CLIC ací --> Autorització campament). Si no poguereu acudir a la reunió, vos recolliríem l'autorització el mateix dia 5 d'agost, abans de pujar a l'autobús.

Tota la informació sobre horaris, material i altres qüestions la trobareu al document 'Díptic Informatiu Campament 2022'.

 

ACÍ POTS VISITAR LA FITXA I LES FOTOS DEL CAMPAMENT ZAMORA 2014 A LA WEB ANTIGA !!