L'IVAJ premia el Campament 2018

Hem rebut la menció d'honor als 1ers premis 'Campament Juvenil'
20/06/2019

El Campament 'Pola de Gordón 2018' dut a terme pel Centre Júnior Atalaia durant el mes d'agost de l'any passat ha sigut premiat amb una menció honorífica com un dels millors campaments realitzats en 2018 a tot el País Valencià.

El campament no ha obtés cap dels 5 premis de 3.000€ que s'otorgaven en la convocatòria, però el jurat ha estimat amb esta menció d'honor destacar la la qualitat del projecte realitzat així com la labor duta pel Centre en pro de "l'educació en valors a través d'activitats d'oci educatiu".

 


Estem molt contents d'haver rebut un reconeixement així després de 36 anys realitzant Campaments Juvenils per tota la geografia espanyola amb els nostres xiquets i xiquetes associats que, al cap i a la fi, són el jurat més exigent i el que tots els anys ens premia amb la seua fidelitat.

Vivim temps on és molt difícil competir amb tot el ventall d'opcions d'oci del que la joventut disposa, i fer-ho a més amb una proposta de voluntariat, compromesa amb la diversitat i la tolerància, que intenta tractar els xiquets i xiquetes com a persones intel·ligents, ens motiva i omple d'orgull.

Moltes gràcies a pares, mares, xiquets i monitors.

 

Àlbum fotogràfic Campament Pola de Gordón 2018