Un nou canal d'informació

Dirigit principalment a pares i mares
26/09/2019

Molts de vosaltres ja coneixereu l'aplicació de missatgeria Telegram 

Amb ella hem creat un canal de difusió de notícies on podeu afegir-se de manera voluntaria si voleu estar al corrent de les notícies i avisos més importants que afecten a l'associació.

Esta nova via d'informació està pensada perquè us arribe directament al mòbil una notificació quan publiquem alguna notícia d'interés, i així no haureu d'estar pendents d'Instagram o de la pàgina web per assabentar-se de qualsevol qüestió important (activitats fora del centre, recordatoris, horaris, etc).

És un sistema de comunicació unidireccional, és a dir, només podeu rebre les nostes comunicacions, però no podreu contestar ni parlar pel canal. Per a qualsevol comentari que ens vulgueu fer, podeu fer-ho escrivint al correu atalaia@centrejunioratalaia.org o mitjançant el Qüestionari de Contacte d'esta propia web.

Per tal d'unir-vos al nostre canal de notícies tan sols haureu de buscar a Telegram el canal anomenat CentreJuniorAtalaia o bé fer clic al següent enllaç si esteu navegant amb el mòbil

t.me/CentreJuniorAtalaia

Si encara no teniu Telegram instal·lat, podeu fer-ho en la Play Store o l'Apple Store o bé fent clic a l'enllaç corresponent al vostre Sistema Operatiu

Telegram per a Android - Telegram per a Iphone - Telegram Web